Půjčovna dodávek Praha je naším partnerem již 5 let. Je to půjčovna dodávek pod jménem Dodavky 123. Proto jsme se rozhodli, že si uděláme shrnutí naší spolupráce.

V čem spočívá spolupráce a jak je nám půjčovna dodávek užitečná?

Ať už je to půjčovna dodávek Uhříněves nebo je to například půjčovna dodávek Říčany tak u obou si lze říci, že je to skvělá firma s příjemným personálem. A v čem spočívá naše spolupráce? Jako obchod s nábytkem musím řešit pro naše klienty i dopravu. Absolutní klasika je doprava nábytku za pomoci klasických přepravních služeb jako jsou GLS nebo PPL. U těchto služeb se cena za přepravu skládá z více složek. Musí se zaplatit kurýři jako pracovní síly, musí se zaplatit auta a amortizace aut. Zároveň je potřeba aby právnické osoby jako přepravci a nakonec i samotná PPL nebo GLS generovaly zisk. Proto se cena může zdát vysoká, ale pokud člověk vidí bližší náklady, tak pochopí, že cena je přiměřená. Každopádně půjčovna dodávek Praha 9 je také k dispozici. Horní Počernice jsou ráj obchodů s nábytkem a mezi nimi i obchod s nábytkem Valerio.cz.

Půjčení dodávky Praha od společnosti Dodavky 123:

Půjčení dodávky Praha vyřizujeme již tradičně zprostředkovaně přes firmu Dodavky 123. Za nás, je to skvělá půjčovna dodávek za skvělé ceny. Navíc majitel a personál firmy jsou nesmírně milí a sympatičtí. Každý telefonát či návštěva půjčovny dodávek Praha je příjemná a pracovně přínosná. Vždy se domluvíme na dobré spolupráci a ještě se nám nestalo abychom pronájem dodávky pro naše klienty nevybavili. Pro informaci Vám můžeme zprostředkovat, že půjčovna dodávek Praha nabízí dodávky různých velikostí. Dodávky Praha – dodávky od L1H1 až po dodávku Maxi nebo Combo s délkou nákladového prostoru až 4 metry. Pronájem dodávky Praha s našimi partnery Vám tedy můžeme jen a jen doporučit.

Za Vaši pozornost děkuje:

Půjčovna dodávek Praha a okolí Dodavky123.cz

Tel.1: 704 123 300

Tel.2: 728 991 000

Email: Pujceni@dodavky123.cz

This entry was posted by in Blog.

Leave a Reply